facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Počehova

167.920 €
= 88,8 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1892 m2
  • codeŠifra: PZ105DP

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkGreznica

Podroben opis nepremičnine

ZEMLJIŠČE

Pozdravljeni,

Predstavljamo vam veliko zazidljivo zemljišče velikosti 1892 m2 na odlični lokaciji v Mariboru. Parcela ima sočno lego in je delno ravna ter delno pod lažjim naklonom. Ponuja možnost gradnje večstanovanjskega objekta ali pa tudi večih enostanovanjskih objektov. Na parceli stoji starejši objekt, ki ga je potrebno odstraniti.
 

Objektivni podatki:
parcela velikosti 1892 m2 je v 96 odstotkih zazidljive namenske rabe, 4 odstotke pa predstavljajo najboljša kmetijska zemljišča. Nahaja se v Košakih V Mariboru (v bližini trgovine Hoffer) in ima sončno lego, trenutno pa njej stoji starejša hiša. Dostop poteka po javni cesti, do centra mesta vas loči le 3-4 minute vožnje z avtomobilom. Na parceli je že urejen vodovod in električni priključek, za odpadne vode pa skrbi greznica. Parcela je v enem delu ravna, sicer pa je pod rahlim naklonom. Možnost takojšnje gradnje. Parcela vam ponuja možnost za investicijo – gradnjo večih objektov, saj je velika, obsijana s soncem in ima odlično lokacijo za bivanje izven mestnega vrveža a hkrati nedaleč vstran od centra mesta Maribor.

Dodatno: Po želji se lahko dokupijo tudi okoliške parcele, ki predstavljajo travnike in gozd, in sicer po skupni ceni 200.000 eur (vključno z oglaševano zazidljivo parcelo).

Denis Luthar, vaš posrednik

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: