facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

690.000 €
= 57,6 €/m2*
Kontakt

Daniel Angel Sauli

Market center Omnis d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 11978 m2
  • codeŠifra: PP373DS

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkKabelski priklj.checkPlinovodcheckOptikacheckTelefon

Podroben opis nepremičnine

V bližini Mestnega parka!

Izjemna lokacija pri mestnem parku

Predstavljamo vam izjemno priložnost za nakup zazidljive parcele, ki se razprostira na impresivnih 11.978 m2. Nahaja se v centru ob Mestnem parku!

Predstavljajte si, da vaš dom postane vaša oaza miru in občudovanja narave. Vsak dan, vas bo na poti domov pozdravil osupljiv razgled na Mestni park, Treh ribnikov s fontano. Ta idilični del mesta vam bo omogočil, da se sprostite in napolnite z novo energijo po napornem delovniku, preden prispete k svojim najdražjim. Zamislite si, kako dragoceno bi bilo, če bi imeli le nekaj minut hoje do sprehoda po parku ali po čudovitih obronkih mestnih hribčkov, kot so Piramida in Kalvarija. Ta nepremičnina vam ponuja več kot le dom - ponuja vam kakovosten način življenja in neprecenljive trenutke z vašimi najbližjimi.

Parcela je po namenski rabi zemljišča klasificirana kot zazidljiva v delu 2020 m2 preostanek je sadovnjak z 50 bonitetnimi točkami, kar ponuja številne možnosti. Lahko si privoščite res izjemno posestvo na eni najboljših lokacij v mestu in koristite vso zemljišče zase. Lahko del zemljišča odprodate za eno ali dve hiši in preostanek zadržite zase in ste z bistveno zmanjšano investicijo dobili ekskluzivno lokacijo.

Glede na to da je del zemljišča, ki je po namembnosti kmetijski, obdan iz treh strani stavbnimi zemljišči, je tudi realna možnost spremembe namembnosti, za katero je potreben čas in aktivnosti z občino ki o spremembi prostorskega plana odloča.

V kolikor želite sebi in svojim najdražjim privoščiti najboljšo lokacijo v mestu, vabljeni na ogled! 

Hiter kontakt

Daniel Angel Sauli

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: