facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Pomurska, Grad, Radovci

90.000 €
= 842 €/m2*
Kontakt

Živa Štefanec

BAZA AGENCIJA d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 106.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 5050 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 1936
  • date_rangeAdaptacija: 1997
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: HP13461225055

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkKletcheckParkiriščecheckAtrijcheckBalkon
  • Ogrevanje
    checkDrva
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V Radovcih, v naselju, ki je del Občine Grad, prodamo samostojno hišo, ki se nahaja na pripadajočih zemljiščih v velikosti cca 5.050 m2.

V Radovcih, v naselju, ki je del Občine Grad, prodamo samostojno hišo, ki se nahaja na pripadajočih zemljiščih v velikosti cca 5.050 m2. Gre za idilično zemljišče v osrčju Krajinskega parka Goričko.

Manjša enostanovanjska hiša, ki s sorazmerno malim investicijskim vložkom nudi udobno bivanje posamezniku, paru ali manjši družini. Bivalni del zajema, osrednji hodnik s stopniščem v zgornjo etažo, tri manjše sobe, kuhinjo z jedilnim kotičkom in novejšo pečjo na drva s kuhališčem ter kopalnico s tušem. Leta 2023 sta bili zamenjani okni v kuhinji in kopalnici, a tudi v ostalih prostorih se nahajajo kvalitetna, dobro ohranjena, lesena okna z roletami.

Hiša se ogreva centralno, preko štedilnika na drva, nameščenega v kuhinji. Pripadajoča zemljišča obsegajo okoliška travnika, manjši nasad sadnega in drugega drevja ter lično urejeno dvorišče. Vse do hiše poteka služnostna pot občine, ki je tako zagotovila asfaltirano dovozno pot. Hiša je dobro izolirana, z dvignjenimi in pojačanimi temelji, tudi med etažami je polna nosilna plošča, z izolacijo. V mansardnem delu je vse pripravljeno za ureditev dodatnih prostorov.

Pomožna gospodarska stavba je služila tudi kot mehanična delavnica, saj ima v sredini speljan kanal za pregled (tovornih) vozil. Lahko pa se preuredi v prostorno garažo. Klet je suha in primerna za shrambo ali preureditev v kurilnico. Na enem izmed zemljišč so lastniki v fazi pridobivanja soglasja za sončno elektrarno.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Živa Štefanec, Tel: 00386-40-626-208, E-mail: [email protected].

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Živa Štefanec

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: