facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Pomurska, Lendava, Dolnji Lakoš

80.000 €
= 556 €/m2*
Kontakt

Živa Štefanec

BAZA AGENCIJA d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 143.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3218 m2
  • tabŠt. spalnic 2
  • date_rangeZgrajeno: 1973
  • date_rangeAdaptacija: 2006
  • reorderStanje: Potrebno prenove
  • codeŠifra: HP13461225172

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkPokrito parkiriščecheckParkirišče
  • Priključki
    checkOptika
  • Lega
    checkJug
  • Luksuz
    checkBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V Dolnjem Lakošu, v naselju, ki je del Občine Lendava, prodamo samostojno hišo, ki se nahaja na pripadajočih zemljiščih v velikosti 3.218 m2.

V Dolnjem Lakošu, v naselju, ki je del Občine Lendava, prodamo samostojno hišo, ki se nahaja na pripadajočih zemljiščih v velikosti 3.218 m2, od tega gre za dve stavbni zemljišči v velikosti 886 m2. Gre za idilično zemljišče v osrčju dvojezičnega območja, stran od vrveža in vsakodnevnega stresa, a kljub temu le nekaj minut vstran od vse pomembne javne infrastrukture.

Gre za manjšo enostanovanjsko hišo, ki lahko s sorazmerno majhnim investicijskim vložkom nudi udobno bivanje posamezniku, paru ali manjši družini. Bivalni del zajema osrednji hodnik, prostorno kuhinjo z jedilnim kotičkom, dnevno sobo, spalnico, sobo in shrambo. V drugem delu hiše se nahaja kopalnica in večja shramba/delavnica, s stopniščem v zgornjo etažo, kjer je pohodno podstrešje. Kuhinja in dnevna soba sta orientirani na južno stran.

Hiša je v prvotnem stanju in je potrebna prenove. Leta 2006 so bila zamenjana okna. Vsak prostor ima lastno peč na drva. Hiša je priklopljena na kanalizacijo, optični priklop je speljan do hiše. Hiša ni podkletena. V zadnjem delu hiše se nahaja garaža za en osebni avtomobil.

Pomožna gospodarska stavba je bila delno v uporabi kot drvarnica, delno je služila kot manjši hlev za živali (svinjak in kokošnjak).

Zemljišče prvenstveno predstavlja stavbno zemljišče, del zemljišča je namenjen dvorišču, del manjši njivi, zadnji del pa predstavlja gozdiček, kjer je možno pridobiti drva za približno dve kurilni sezoni.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Živa Štefanec, Tel: 00386-40-626-208, E-mail: [email protected].

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Živa Štefanec

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: