facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur

160.000 €
= 786 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 203.6 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 614 m2
  • tabŠt. spalnic 6
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: 19

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckPokrito parkirišče
  • Priključki
    checkPlinovod
  • Ogrevanje
    checkPlincheckToplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

Prodaja se samostojna hiša v Šentjurju

Na mirni lokaciji v Šentjurju pri Celju je naprodaj stanovanjska hiša, ki po podatkih GURS-a zajema 111 m2 zemljišča pod stavbo. Celotna parcela je velikosti 614 m2. Sama lokacija vam omogoča mirno življenje v stanovanjskem naselju, hkrati pa ste v vsega dobrih nekaj min vožnje tako v centru Šentjurja, kot tudi do vrtca, OŠ, srednje šolskega centra, trgovin...obkroža pa vas dovolj velika parcela, da si lahko omislite bazen, zelenjavni vrt, sadno drevje, otroško igrišče.....

Na parceli stoji stanovanjska stavba, ki je bila v osnovi  po podatkih iz GURS-a zgrajena l. 1978. Hiša ima tri etaže P+1+M (pritlični del je spredaj v celoti izven zemlje, zadnji del pa je v zemlji, saj je parcela pod naklonom),  vsaka etaža ima cca 100 m2 uporabne površine, vse etažne plošče so betonske, okna so lesena dvojna zasteklitev, hiša je klasično zidana z zidaki, CK je peč na mestni plin l. 2010, zraven pa še je tudi toplotna črpalka 280l/2000W za ogrevanje tople vode. Hiša ima radiatorski sistem ogrevanja, ima vse priključke (elektrika, voda, telefonija in je priklopljena na javno kanalizacijo). Hiša je z manjšimi posegi obnove primerna za takojšnje bivanje (kopalnica + WC v 1. nadstropju sta bila kpl obnovljena v l. 2018). Sama hiša ima po podatkih GURS-a 203,6 m2 neto tlorisne površine, oz 107,3 m2 uporabne. Dejansko pa ima hiša v vsaki etaži cca 100 m2 stanovanjske površine (v mansardnem delu cca 80 m2). Hiša ima štiri manjše balkone in tri terase, na sprdno teraso v 1. nadstropju se pridem iz dnevne sobe / jedilnice in hodnika, na drugo dostopamo iz hodnika v prvem nadstropju (tudi izhod na zelenico za hišo) in do tretje pa lahko dostopamo iz dveh spalnic oziroma spalnice ter otroške sobe v mansardnem delu hiše.

Bivalni del hiše (P+1+M) obsega: 3x spalnico, 3x otroško sobo, 3x kopalnico z WC jem, kuhinjo, dnevno sobo, jedilnico, veliko kletno shrambo, predsobo na podstrešju ki lahko služi tudi kot shramba, ter še eno posebej shrambo ki se nahaja na podstrešju in kurilnico. K hiši, oziroma v sami hiši se nahaja tudi garaža za en avtomobil. V tem delu imate tudi dovolj prostora tako za vrtno orodje, kot tudi za kakšno manjše skladišče ali delavnico. (dostop do garaže je direktno iz ulice). Hiša je delno opremljena, oprema je zajeta v ceno, oz se lahko dogovorimo kaj želite da ostane in kaj želite da se odstrani. Pohištvo je po večini iz leta 1978 in je ohranjeno.

Pritlični prostori hiše obsegajo. Sobo (otroška), WC s kopalnico (tuš kabina), garažo, kurilnico, sobo (možna spalnica, pisarna.....), shrambo in stopnišče.

1. nadstropje obsega: Hodnik, stopnišče, WC, Kopalnica, kuhinja, jedilnica (del kot shramba), dnevna soba, spalnica, dva manjša balkona in dve terasi ena na sprednji strani hiše druga na zadnji strani hiše.

Mansarda: 2x otroška soba, predsoba (shramba), ločena shramba, spalnica, WC s kopalnico, dva balkona in terasa

Okolica hiše je obdana z zelenico z grmovnicami, nekaj je sadnega drevja, zelenjavni vrt….dostop na parcelo pa je po asfaltirani lokalni ulici iz sprednje strani.

Skratka naprodaj je, hiša, ki je le nekaj kilometrov stran od mestnega vrveža Šentjurja in Celja v urbanem strnjenem naselju. Do glavne regionalne ceste Šmarje pri Jelšah – Grobelno -Šentjur – Štore - Celje -  je cca 100m. In oddaljenost do avtoceste (A1) Maribor – Celje – Ljubljana cca 7km. Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.

Hiter kontakt

Milan Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: