facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Hudinja

295.000 €
= 1.054 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 280 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1109 m2
  • tabŠt. spalnic 5
  • date_rangeZgrajeno: 1979
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderEner. izk. B2
  • codeŠifra: HP762026

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckPokrito parkirišče
  • Ogrevanje
    checkOlje
  • Lega
    checkVzhod
  • Luksuz
    checkBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Naprodaj samostojna hiša v Zg. Hudinji

V Celju, natančneje na Zgornji Hudinji, na samem mestnem robu Celja, je naprodaj stanovanjska hiša, ki ima cca 96 m2 v posamezni etaži (P+1+M) oz skupaj cca 280 m2 (mansarda nekoliko manjša m2 zaradi naklona strehe). Je solidno ohranjena (statično OK in urejena gradbena dokumentacija) oz jo lahko z manjšimi »popravki« uredite, da se lahko vselite. Hiša se nahaja na lepi  razgledni lokaciji (JV lega), ki je v urbanem naselju in hkrati v zavetju narave. Zemljišče je skupne velikosti 1109 m2, tako da vam ostane kar nekaj prostora ob in za hišo, za kakšno sadno drevje (ga je že sedaj kar nekaj), zelenjavni vrt, lahko si omislite tudi bazen, piknik prostor, otroško igrišče..... Do hiše lahko dostopamo preko asfaltiranega dvorišča iz občinske ceste. Prostora ob hiši je dovolj, da je možno parkirati več  avtomobilov, je pa v hiši tudi garažni prostor za en avtomobil (daljinsko odpiranje vrat). Hiša je obdana z zelenico, za hišo pa je vrt, nekaj grmovnic ter dreves.

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 1979 in nato redno vzdrževana in po potrebi obnavljana (gradbena dokumentacija je urejena). Streha je opečnata kritina iz l. 2005 (zračni most urejen, zgornja plošča je izolirana), okna so lesena dvojna zasteklitev l 1968. Vse strojne in elektro inštalacije so letnik gradnje hiše. Hiša ima urejeno centralno ogrevanje, peč na olje (peč l. 2015 in »postavljen« nov zunanji dimnik), radiatorji stari rebrasti v večini s termostatskimi ventili (vse deluje). Hiša ima tudi priključek na javni vodovod, 3 f elektriko, telefonijo in kanalizacijo. Fasada je 35 cm opeka plus omet (ni izolativna fasada). Vse plošče v hiši so betonske. Mansardni del hiše ni izdelan.

Hiša velikosti cca. 96 m2 v etaži (mansarda nekoliko manj) in obsega:

  • pritlično etažo, kjer se nahaja garaža z daljinskim odpiranjem vrat l 2020, shramba, kurilnica + spodnja kuhinja, delavnica + utility, spalnica, otroška soba z izhodom na zelenico in WC + kopalnica – tuš kabina. Notranje stopnišče je široko cca 1,2m in pridemo v srednjo etažo oz prvo nadstropje;
  • prvo nadstropje (vanj se dostopa skozi ločen zunanji vhod – glavni vhod ali skozi pritlični prostor po stopnicah), kjer se nahaja vetrolov, hodnik, 2x otroška soba, spalnica, dnevna soba+jedilnica z izhodom na teraso, kuhinja + jedilnica, WC+kopalnica, stopnišče v pritlični del stavbe in dostop po stopnicah v mansardni del hiše.
  •  Mansarda je neizdelana, vendar so pripeljani vsi priključki v kolikor bi si jo želeli izdelati.

Hiša se nahaja na mirni lokaciji blizu mesta Celje v urbanem naselju na Zgornji Hudinji, hkrati pa vsega nekaj m od gozda in zelene narave. Lokacija je od centra mesta Celje oddaljena vsega nekaj min vožnje, na Hudinji imate šolo vrtec, trgovino, avtobusno postajo, avtocesto A1 (Maribor – Ljubljana)......in seveda zelena okolica za sprehode po naravi. Zaradi same zasnove hiše je hiša primerna za bivanje celo do treh družin, saj si lahko v vsaki etaži uredite eno stanovanje, z ločenim vhodom (če si uredite zunanje stopnišče na mansardo), ali pa imate malo bolj «razkošno« hišo za eno družino. Opcija je da vzamemo v račun stanovanje v Celju ali okolici do cca 120.000 €, seveda po predhodnem ogledu in dogovoru.

Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538 419.

Hiter kontakt

Milan Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: