facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Polzela

144.000 €
= 2.346 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 61.37 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/4
  • tabŠt. spalnic 1
  • date_rangeZgrajeno: 2024
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Neopremljeno
  • reorderEner. izk. Ni potrebna
  • codeŠifra: 20

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckPokrito parkiriščecheckDvigalo
  • Priključki
    checkTelefoncheckOptika
  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalkacheckTalno gretjecheckKlima
  • Lega
    checkVzhod
  • Luksuz
    checkKlimacheckBližina naravecheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V bližini narave

Novogradnja stanov v pritličju z atrijem

Na Polzeli se zaključuje gradnja bloka v okviru projekta »Malteški dvori II«), v katerem je skupaj 15 stanovanj (zraven tega, se bo pričel graditi še eden, prav tako s 15 stanovanji). Stanovanja so sodobno zasnovana bo vseljivo poleti 2024. Lokacija vam zagotavljajo mirno in prijetno bivalno okolje v samem centru kraja Polzela. Okolica je primerna tako za družine, kot tudi za starejše in vse ki jim stopnice predstavljajo oviro, saj je dostop do stanovanj brez vsake stopnice (seveda z dvigalom – tudi iz kleti, kjer so parkirišča). Okolica bloka predstavljajo urejene zelenice in zunanja parkirišča. V kletnem delu bloka so pokrita parkirišča, kolesarnica in tehnični prostori in seveda dostop do dvigala »po suhem«, v bližini pa je trgovina, osnovna šola, vrtec, otroško igrišče, avtobusna postaja, do železniške postaje pa je cca 15 min hoje…… Dostop do P v kleti je dovoljen samo za lastnike parkirišč (cena notranjega parkirišča je 14.900,00 EUR (ni zajeto v oglaševani ceni), parkirišča pa bodo tudi zunanja(ne lastniška). Parking boste lahko opremili s polnilno postajo za el avto, ki bo vezana na števec od stanovanja. Sončna lega in funkcionalno zasnovani večstanovanjski kompleks omogoča max osončenost teras in lož. Seveda imate možnost sprehodov saj je v bližini narava z krajšimi in daljšimi pohodnimi potmi oz vam zelena okolica nudi tisto nekaj več, kar si želite po napornem delovnem dnevu (krajših ali daljših sprehodov v naravi), sama Savinjska regija pa vam nudi neomejeno možnosti sproščenega uživanja v naravi (sprehodi, kolesarjenje, smučanje, ribarjenje, jadralno padalstvo.....in še in še).
Objekt je kvalitetno grajen, skupaj je 15 stanovanj (v etaži 1-5 po 3 stanovanja) v 1 etaži pa so parkirišča. Stavba je narejena (EI stavbe po enaki zasnovi je bila B2) kot nizkoenergijska, tako da boste imeli zelo nizke mesečne stroške. Okna so PVC zastekljena s 3 slojnim termopan steklom, nameščena so zunanja senčila na elektro pogon. Fasada je zasnovana kot kontaktna tankoslojna toplotno izolacijska , vsako stanovanje ima svojo toplotno- črpalko – talno gretje (v kopalnici dodatno radiator lojtra), vgrajena je klima, v stanovanju so vsi števci ločeni…..skratka na vas čaka energetsko varčno in kvalitetno grajeno stanovanje na mirni lokaciji.
Stanovanje je 1 sobno v velikosti 38,06 m2 uporabne površine. Stanovanju pripada tudi atrij v velikosti 23,31 m2, torej imamo skupaj 61,37 m2 prodajne površine + parkirišče. Stanovanje zajema predsobo, shrambo (kjer je prostor za notranjo , spalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in kopalnico z WC-jem ( predviden je tuš). Nahaja se v pritličju bloka, lega je vzhodna - jutranje sonce.
Stanovanje je klimatizirano (klima je v dnevnem prostoru). Cena samega stanovanja je 144.000 EUR, + notranji parking je cena 14.900 EUR, kar skupaj znese 158.900,00 EUR.
V bližini bloka je trgovina, šola, vrtec…….., postaja avtobusa, železniška postaja je oddaljena cca 1 km..., do odcepa AC Šempeter ali Šentrupert pa je cca 3 in tako ste v vsega 30 min v LJ, 20 min do Celja, ali cca 45 min do Maribora.
Stanovanje bo vseljivo poleti 2024, za vsa vprašanja smo na razpolago na mail [email protected], ali pa nas pokličite za ogled stanovanja - lokacije……V kolikor morate za nakup novega stanovanja prodati svojo nepremičnino, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam uredili, da bo prodaja vaše nepremičnine »sovpadala« z nakupom nove.
Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419 Milan.

Hiter kontakt

Milan Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: