facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje

229.000 €
= 2.385 €/m2*
Kontakt

Primož Gajšek

Agenti nepremičnine

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 79 m2
  • reorderVelikost (bruto): 96 m2
  • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: SP1062028

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkZastekljen balkoncheckKletcheckBalkoncheckDvigalocheckParkirišče
  • Priključki
    checkTelefoncheckKabelski priklj.checkOptika
  • Ogrevanje
    checkToplarna
  • Luksuz
    checkKlima

Podroben opis nepremičnine

Prostorno stanovanje - Velenje

Velenje – Goriška c. / 4-sobno stanovanje / v celoti kakovostno adaptirano / delno opremljeno

V Velenju, na odlični lokaciji, Vam v nakup ponujamo v celoti adaptirano, lepo urejeno visoko pritlično 4-sobno stanovanje v izmeri 96 m2 neto tlorisne površine dela stavbe, kar vključuje tudi 3 dodatne shrambne prostore in balkon v skupni izmeri 17m2. Po podatkih GURSa je uporabne stanovanjske površine 79 m2.

Stanovanjska enota se nahaja v visokem pritličju večstanovanjske stavbe zgrajene leta 1980, vendar skozi celotno obdobje lepo vzdrževana. Pred kratkim je na stavbi bila urejena nova streha, stavbno pohištvo, izolacija kletnih prostorov, leta 2021 pa je bilo na novo vgrajeno dvigalo. V letošnjem letu (jeseni) bo na novo izdelana izolativna fasada na celotni stavbi.

Razporeditev in lega

Tloris bivalnih prostorov je moderno oblikovan in zajema: predprostor z vgradnimi omarami, ločeni sanitarji in kopalnica, manjša shramba, na levi strani dve sobi, na desni kuhinja, dnevni prostor in spalnica z izhodom na balkon.

Stanovanje je locirano tako, da en del stanovanja gleda na parkirišče, drugi del pa na otroško igrišče.

Prenove in oprema

Klimatizirano stanovanje je bilo leta 2016 popolnoma kpl. kakovostno adaptirano, kar je lepo razvidno iz slik. V vseh prostorih je na novo izdelan parket, lesena notranja vrata, okna PVC + zunanje rolete, kuhinja izdelana po meri, spuščen strop, moderno prirejen tloris prostorov, protivlomna vrata, kpl. Kopalnica + sanitarji…

Stanovanje se prodaja delno opremljeno oz. po dogovoru. Veliko opreme je izdelane po meri in je po večini višjega cenovnega razreda.

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura

Lokacija na Goriški cesti vam omogoča, da imate na dosegu dejansko vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, igrišča, avtobusna postaja…), do mestnega jedra, pa vas loči 10 min hoje.

Dodatne karakteristike

Ogrevanje stanovanja poteka daljinsko - na radiatorjih so števci porabe, vendar je zaradi same lege stanovanja, izolirani kletni prostori, kakovostna okna..., stanovanje energetsko varčno. 

Parkirnega prostora okoli stavbe je dovolj.

Kot je razvidno s slik je stanovanje resnično nekaj posebnega. Zemljiškoknjižno urejeno. Vseljivo v začetku septembra. Cena stanovanja 229.000 € pa več kot opravičuje ponujeno.

Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE NEPREMIČNINSKI AGENCIJI!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je potrebno pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje - nakupa. Svetovali Vam bomo glede ugodnih kreditov in sodelovali z bančnimi cenilci…

 

Hiter kontakt

Primož Gajšek

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: