facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Bresternica

168.000 €
= 21 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8000 m2
  • codeŠifra: PZ782DL

Podroben opis nepremičnine

Investicijska parcela za gradnjo turističnih in športnih površin

Pozdravljeni,

Prodaja se parcela velikosti 8000 m2 na odlični lokaciji v Mariboru. Delež zazidljivega zemljišča je 18,8 % , to predstavlja 1504 m2 zazidljivih površin. Ta prostorna zemljiška parcela ponuja številne možnosti za razvoj in je idealna priložnost za investitorje in posameznike, ki iščejo zemljišče z izjemnim potencialom za turistično in športno dejavnost.

Parcela se nahaja na strateški lokaciji v Mariboru, ki je znano po svoji bogati kulturni dediščini, odličnih prometnih povezavah in kakovostni infrastrukturi. Zemljišče leži v krajinskem parku ob reki Dravi v neposredni okolici Maribora - v neposredni bližini gostilne SOBOČAN in restavracije SIDRO. Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in ponuja vse prednosti urbanega življenja, vključno s šolami, zdravstvenimi ustanovami, trgovinami in rekreativnimi površinami.

Zaradi svoje velikosti in lokacije je ta parcela primerna za različne namene. Možnosti uporabe vključujejo gradnjo turistično-hotelskih, gostinskih in športnih objektov ter površin, poleg tega parcela  omogoča še kmetijske dejavnosti, komercialni razvoj ali rekreativne namene. Lokacija omogoča hiter dostop do vseh potrebnih storitev in objektov, kar povečuje vrednost zemljišča.

Priložnost za razvoj te parcele je še posebej privlačna zaradi njene dostopnosti in potenciala za različne uporabe. Investitorji lahko izkoristijo prednosti odlične lokacije z enostavnim dostopom do infrastrukture, kot so ceste, elektrika, voda in kanalizacija, kar olajša postopek razvoja zemljišča.

Za vse, ki iščejo zemljišče z velikim potencialom in odlično lokacijo, je ta parcela v Mariboru izjemna priložnost. Ne zamudite možnosti raziskati potenciala tega zemljišča in izkoristiti njegove številne prednosti za različne namene.

Denis Luthar, vaš posrednik

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: