facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Štore, Laška Vas pri Štorah

195.000 €
= 813 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 240 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 5303 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • date_rangeAdaptacija: 2002
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 150

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckTerasacheckKletcheckPokrito parkirišče
  • Ogrevanje
    checkOljecheckElektrikacheckCKcheckDrva
  • Lega
    checkVzhod
  • Luksuz
    checkBližina naravecheckTip-topcheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Prodaja se samostojna hiša v Laški vasi pri Štorah

V Kompolah natančneje V laški vasi pri Štorah, je naprodaj stanovanjska hiša v velikosti cca 90 m2 v P+1 etaži in cca 60 m2 v mansardi (P+1+M), torej cca 240 m2 skupaj ki je zelo lepo ohranjena in trenutno ni potrebna kakšnih vlaganj. Hiša se nahaja na lepi lokaciji, v objemu narave. Zemljišče je skupne velikosti 5303 m2, tako da vam ostane kar nekaj prostora ob in za hišo, kjer je že sedaj sadovnjak, zelenjavni vrt, nekja gozda, seveda pa si lahko še kaj dodate in ste lahko »samooskrbni«. Do hiše se pripeljemo po makadamski poti (od glavne ceste do hiše je cca 200m utrjene gramozne ceste), kjer je možno parkirati avtomobil na dvorišču ob hiši oziroma imate v hiši garažni prostor za en avtomobil. Za samo hišo pa se nahaja zelenica, gozd, vrt, nekaj grmovnic ter dreves in gospodarsko poslopje. Prav tako je ob hiši urejena/pokrita zunanja terasa s prostorom za sedenje oz piknik prostor.

Hiša je bila zgrajena leta 1975 in v letu 2002 – 2007 pa skoraj komplet obnovljena (hiša ima pridobljeno uporabno dovoljenje). Streha je aluminjasta kritina iz l. 2002 (zračni most in ustrezna izolacija podstrešja), okna so PVC dvoslojna letnik 2007 z notranjimi žaluzijami, urjene kpl strojne in elektro inštalacije. Hiša ima urejeno centralno ogrevanje, ki je kombinacija peči na olje in peči na drva (peč l. 2002), radiatorski sistem v večini termostatski ventili. Sanitarna voda se ogreva tudi s pomočjo bojlera na elektriko. Hiša ima priključek na javni vodovod, telemunikacijski priključek z optiko in dvoprekatno greznico. Fasada je navadni omet oz zidna je v pritličnem delu z betonsko opeko, zgoraj klasični zidak debelina zidu je 30 cm opeka plus omet. Mansardni del hiše komplet na novo izdelan v letu 2007.

Hiša velikosti cca. 9O m2 v P in prvi etaži in cca 60 m2 v mansardi (skupaj cca 240 m2) obsega:

  • pritlično etažo oziroma klet, kjer se nahaja garaža - dostop iz dvorišča (vrata na daljinsko odpiranje), shramba, drvarnica+kurilnica+delavnica. Iz pritlične etaže oziroma kleti lahko preko notranjih stopnic dostopamo do prvega nadstropja;
  • prvo nadstropje kjer je »glavni vhod » v hišo in obsega predprostor, hodnik, kuhinja l kpl obnovljena in opremljena v l. 2002, kpl obnovlejna WC+kopalnica (tuš kabina), jedilnica z izhodom na balkon in stopniščem za mansardni del in dnevna soba;
  •  mansarda obsega 2x otroško sobo z izhodom na teraso (terasa v velikosti predprostora v pritličnem delu – je pa možen dostop na teraso tudi po stopnicah iz zunanje strani, hodnik, spalnico in WC + kopalnico.

Hiša je kpl opremljena (vidno na slikah) in dejansko tudi večina opreme ostane v hiši in je že zajeta v ceno. Nahaja se na mirni lokaciji blizu mesta Štor v Kompolah (Laška vas pri Štorah). V bližnjih Štorah imate šolo, vrtec, trgovino, zdravstveni dom, avtobusno in železniško postajo (Maribor-Celje-Zidani most -Ljubljana)....... do mesta Celja pa imate vsega nekaj minut vožnje. Zaradi same zasnove hiše je primerna za bivanje 4-5 članske družine.

Hiša se prodaja zaradi selitve lastnikov v stanovanje, ki bo zgrajeno/vseljivo predvidoma konec leta 2025 in zato je tudi opcija da »vzamemo vaše stanovanje (primerno za bivanje lastnikov hiše) v račun in se tako uredi »obojestranska« selitev (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru).

Za več informacij oz ogled nas pokličite na 041/538 419.

Hiter kontakt

Milan Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: